Nieuws

"Een jaar onderweg", met John Bongarts

Ondanks alle moeilijke omstandigheden die corona ons heeft bezorgd kunnen wij terugkijken op een zeer succesvol 2021.

Tussen de lockdowns door, hebben wij een aantal mooie activiteiten georganiseerd waar wij ook veel positieve reacties op hebben gekregen. Zoals de Zomer Barbecue, de Safari, het Symposium, zo is onze website Venlo Vrijwilligt gelanceerd en zijn wij gestart met het project Positieve Gezondheid. En laten we zeker ons project Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen met een aantal Venlose  bedrijven niet vergeten.

We hebben deuren kunnen openen bij de gemeente Venlo en Provincie Limburg, het Platform Vrijwilligers Organisatie Venlo PVOV staat definitief op de kaart. Inmiddels is het aantal partners van het Pact van Venlo gegroeid naar meer dan 20 deelnemers en nog steeds vinden er gesprekken plaats met potentiële nieuwe partners.

Maar het werk begint nu pas en daar hebben wij vooral de input van onze partners voor nodig, dus jullie! Zo vinden wij onder andere het politieke debat dat wij op 10 maart a.s. gaan organiseren een speerpunt van ons beleid, dat is een mooie gelegenheid om gezamenlijk onze doelstellingen voor de toekomst van het PVOV te laten horen.

Voor het nieuwe jaar hebben wij nu ook een belangrijke verbinding gemaakt met de Fontys Hogeschool voor het opzetten van nieuwe innovatieve projecten. Wij gaan nu ook de wijk in om onze ondersteunings activiteiten aan te bieden

Onze oproep aan jullie allemaal, heeft u vragen of wensen waaraan wij een bijdrage kunnen leveren laat het ons weten, wij zijn er voor jullie. Samenwerken, samenwerken is de sleutel tot succes!

Tenslotte wens ik jullie allemaal namens ons team van het PVOV fijne feestdagen en een voorspoedig en vooral een gezond en corona vrij jaar toe. En dank voor het gestelde vertrouwen, dat doet ons goed!

John Bongarts, voorzitter

"Een jaar onderweg, en wat al een succes, met dank aan onze partners." Voorzitter John Bongarts blikt ondanks de uitdagingen tevreden terug en kijkt ambitieus vooruit!

Copyright © 2020 Platform Vrijwilligers Organisatie Venlo