Nieuws

PVOV lanceert VenloSupport

PVOV lanceert VenloSupport ©

Platform Vrijwilligers Organisatie Venlo (PVOV) ontplooit een aantal activiteiten met en voor de aangesloten vrijwilligersorganisaties. Dat deden we tot heden onder de naam PVOV, maar we weten natuurlijk dat zo'n afkorting niet genoeg duidelijk maakt wie we zijn en waar we voor staan. Daarom gaan we onze activiteiten vanaf nu presenteren onder de naam VenloSupport.

De stichting blijft gewoon onder de naam PVOV bestaan, VenloSupport is ons 'merk'. Met deze naam geven we aan dat we elkaar als Venlose samenleving ondersteunen. Dat kan zijn dat we als vrijwilliger inwoners met een hulpvraag ondersteunen. Of dat verenigingen elkaar aanvullen en helpen, dat er gebruik gemaakt kan worden van gezamenlijke dienstverlening of de toolbox die we als bureau aanbieden. Ook ons project waarbij we hulpvragen van werknemers koppelen aan hulp door vrijwilligers hoort hierbij. We betrekken werkgevers bij vrijwilligerswerk en versterken de samenwerking met beroepsorganisaties in de zorg en welzijn. 

Marianne Steenmetz, projectleider: "De komende tijd zult u onze nieuwe naam op steeds meer plekken tegenkomen. Samen gaan we werken aan meer zichtbaarheid en een duidelijke boodschap: "door versterking van vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties werken we aan een sterker Venlo."

PVOV lanceert VenloSupport © "door versterking van vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties werken we aan een sterker Venlo."

Klik hier voor meer informatie!

Copyright © 2020 Platform Vrijwilligers Organisatie Venlo