Nieuws

Verkiezingsdebat 10 maart

Venlose kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022 gaan op 10 maart in Theater de Garage te Venlo met elkaar in debat over de balans en inzet van de vrijwillige en de professionele beroepskracht. Frans Pollux zal deze avond leiden. De inzet van het gesprek is natuurlijk onze visie "vrijwillige inzet Venlo". Zie het eerder geplaatste bericht (inclusief download mbt onze visie) hier. En wilt u beknopt onze mening weten, lees dan dit artikel.

Het Platform Vrijwilligers Organisaties Venlo (PVOV) vindt het cruciaal dat de vrijwilliger ook een belangrijke plek in de samenleving en dus ook in de partijprogramma's van de Venlose politiek krijgt. Daarom organiseren we het debat "vrijwillige inzet Venlo".

Programma:
Inloop 18 uur. Debat van 18.30 uur tot 20.30 uur
Er wordt ook een livestream aangeboden van 19.00 tot 20.00 uur

Bent u erbij? Er is beperkt plek. Meld u snel aan!

THEATER DE GARAGE
Meld u aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en kom naar Theater de Garage waar u het verkiezingsdebat vanaf de tribune kunt volgen en vragen aan de aanwezige politici kunt stellen.

LIVESTREAM THUIS
We bieden ook de mogelijkheid tot een livestream vanaf uw eigen huiskamer. Ook hier dient u zich voor aan te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Let op: vermeld in dat geval dat u de livestream vanaf uw luie stoel wilt bekijken!

Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.! Hèt verkiezingsdebat op 10 maart 2022 - Theater de Garage - over de "vrijwillige inzet Venlo". 

Programma:
Inloop 18 uur. Debat van 18.30 uur tot 20.30 uur
Er wordt ook een livestream aangeboden van 19.00 tot 20.00 uur. Voor beide dient u zich aan te melden.

Copyright © 2020 Platform Vrijwilligers Organisatie Venlo