Skip to main content

Nieuws

Uitbreiding toolkit!

Crisistijd: Hoe behoud je je vrijwilligers? Hoe begeleid je je vrijwilligers? en tips voor penningmeesters: de toolkit is weer uitgebreid. Bekijk de pagina TOOLKIT en doe er uw voordeel mee. Een goed georganiseerd bestuur, is geholpen bij ondersteuning met standaard formulieren die PVOV aanbiedt. Want als vrijwilligersorganisatie moet je aan veel zaken aandacht geven, zaken die je niet allemaal beheerst, of die veel tijd vergen als je zelf het wiel moet uitvinden.

In deze toolkit vind je formulieren, checklisten en voorbeelden van contract- en beleidsdocumenten die je nodig kunt hebben in het dagelijks runnen van een vrijwilligersorganisatie.

Er zijn weer meer zaken beschikbaar gesteld, zoals hoe voer ik een exitgesprek of een corrigerend gesprek met een vrijwilliger? Zie de pagina toolkits voor het hele overzicht. 

Deze pagina wordt regelmatig ververst. Heeft u vragen of opmerkingen? Of mist u iets? Stuur ons dan een mailtje of vul het contactformulier in.

Onze toolkit is weer uitgebreid. We stunen onze vrijwilligersorganisaties zo met handige tips & tricks! Bekijk alle tools hier