Nieuws

VENLOVRIJWILLIGT.NL ONLINE

Venlo verwelkomt Venlo Vrijwilligt

VENLO - Sinds vandaag is de “datingsite” van venlovrijwilligt.nl live. Op dit platform kunnen organisaties op zoek naar vrijwilligers en kunnen mensen reageren op vacatures voor vrijwilligers. Zo worden mensen en organisaties uit Venlo op gebied van vrijwilligerswerk aan elkaar gekoppeld. ‘Met het platform verbinden wij de Venlonaar met vrijwilligerswerk in onze mooie stad. Vooral in deze tijd is dat heel belangrijk’, aldus Huub Peters, projectcoördinator Platform Vrijwilligers Organisatie Venlo.

klik hier voor de website venlovrijwilligt.nl

[complete persbericht volgt hieronder]:

Samen
Het platform is een actieve samenwerking tussen vrijwilligers als beroepskrachten. Deze samenwerking zorgt ervoor dat er een perfecte balans tussen kennis en aandacht ontstaat, waarmee mensen in de buurt optimaal kunnen worden ondersteund bij een specifieke hulpvraag. Peters: ’Platform Vrijwilligers Organisatie Venlo zet zich in om mensen in en rondom Venlo te ondersteunen met werken, wonen maar vooral leven’.

Provincie Limburg
Het platform is gebouwd door Deedmob, een social startup die samenwerkt met veel gemeenten in Nederland. Daarnaast is er ook een samenwerking met de gehele provincie Limburg. Het vrijwilligersplatform van de provincie, https://www.wij-zijn-vrijwilligers.nl, wordt ook ondersteund door Deedmob en zal direct worden gelinkt aan www.venlovrijwilligt.nl. Deze samenwerking op provincieniveau zal een enorme boost geven aan het vrijwilligerswerk in Limburg maar zeker ook voor de inwoners in Venlo.

PVOV
Het initiatief is ontstaan vanuit Platform Vrijwilligers Organisatie Venlo (PVOV) dat nog veel meer ambities heeft voor 2021 en de toekomst. Bij PVOV is de basis samenwerken. PVOV ondersteunt mensen in Venlo met werken, wonen en leven. Iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken, wordt geholpen om dat steuntje te vinden. Soms geven we het zelf, soms zoeken we samen naar iemand die het ook zou kunnen. De vrijwilligersvacaturebank is daar een product van, dat moet bijdragen aan de doelen die we samen voor ogen hebben. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op.

klik hier voor de website venlovrijwilligt.nl

Voorbeeld van de website venlovrijwilligt.nl

Copyright © 2020 Platform Vrijwilligers Organisatie Venlo