Nieuws

Vind nieuwe vrijwilligers!

Vind nieuwe vrijwilligers!

Begin maart is de website venlovrijwilligt.nl live gegaan. Deze website is een initiatief van Platform Vrijwilligers Organisatie Venlo in samenwerking met Deedmob. Om de lancering van deze gloednieuwe website met heel Venlo te delen kunt u in de maand april overal in de stad posters van Venlo Vrijwilligt tegenkomen. Daarnaast zal u ook een postkaart in de brievenbus ontvangen.

Het doel van venlovrijwilligt.nl is om vrijwilligers en enthousiaste burgers kennis te laten maken met het vrijwilligerswerk wat bij hen past. Verschillende vrijwilligersorganisaties/initiatieven plaatsen hun vacatures op de site, waar vrijwilligers gemakkelijk de vacature kunnen vinden die bij hen past. Van werken met ouderen tot financiële werkzaamheden, er is genoeg vrijwilligerswerk te vinden op venlovrijwilligt.nl.

Naast de vacaturebank kunt u ook de vrijwilligersacademie vinden op venlovrijwilligt.nl. Hier staan verschillende online cursussen/webinars die vrijwilligers gratis kunnen volgen om hun skills uit te breiden. Er zijn cursussen te vinden met betrekking tot fondsenwerving, hulp bij eenzaamheid, opfriscursus netwerken en nog veel meer!

Van werken met ouderen tot financiële werkzaamheden, er is genoeg vrijwilligerswerk te vinden. Neem gerust een kijkje via onderstaande button.

Copyright © 2020 Platform Vrijwilligers Organisatie Venlo