Nieuws

‘Adem’: Een cadeau voor de zorg

‘Adem’: Een cadeau voor de zorg

In deze vreemde tijden waarbij COVID-19 de wereld in haar greep heeft, heeft de zorg het enorm zwaar. Patiënt na patiënt komt het ziekenhuis binnen waardoor de werkdruk op de zorgmedewerker enorm hoog ligt. In de ‘Adem Theatershow’ worden de dilemma’s die zorgmedewerkers dagelijks tegenkomen uitgelicht. 

In de hoofdrol speelt zangeres en theatermaker Suzanne Seegers. Zij is bekend van ‘Op zoek naar Evita’, ‘Les Misérables’ en meerdere soloshows. Ze wordt in deze musical begeleid door een live-band, een danseres en door unieke beelden die zijn samengesteld door Rob Hodselmans (regisseur van de hitfilm ‘Nao ut Zuuje’). De regie zal verzorgd worden door Jeroen Marcelissen.

‘Adem’ is een initiatief van ‘Tankstation voor Mensen’ en is exclusief voor zorgmedewerkers en mantelzorgers. De voorstelling is gebaseerd op een bijzonder concept waarbij de toeschouwer leert om het hoofd met het hart te verbinden en om zo het energieniveau op peil te houden. Het resultaat is dat je uiteindelijk beter in balans raakt en je je energie beter kan verdelen.

Bent u een zorgmedewerker of mantelzorger en bent u geïnteresseerd in de ‘Adem’ theatershow? Klik dan op onderstaande link voor meer informatie

Copyright © 2020 Platform Vrijwilligers Organisatie Venlo