Nieuws

Stichting Uw Wijkbus

Stichting Uw Wijkbus

Stichting Uw Wijkbus is een stichting die actief is binnen Belfeld, Tegelen, Steyl, Op de Heide en Venlo-Zuid. Veel ouderen en sociaal/fysiek beperkte mensen hebben moeite met het regelen van vervoer. Om hen hierbij te helpen biedt Stichting Uw Wijkbus de mogelijkheid om gebruik te maken van vervoer binnen het rijgebied. Dit kan voor een belangrijke ziekenhuis afspraak zijn, maar ook voor een gezellig bezoekje aan familie. Daarnaast is Stichting Uw Wijkbus vaker betrokken bij uitstapjes en activiteiten. Zo dragen ze ook bij aan de strijd tegen eenzaamheid.

Uw Wijkbus is één van de eerste organisaties die een organisatie-account heeft aangemaakt op venlovrijwilligt.nl. Over het plaatsen van een vacature zei Ruud Plum van Stichting Uw Wijkbus het volgende: “Na de eerste inlog was het even wennen, maar het werd heel snel duidelijk hoe je een vacature moest plaatsen op venlovrijwilligt.nl. De instructies waren duidelijk en ik kon alle functies gemakkelijk vinden.”

Stichting Uw Wijkbus heeft een vacature geplaatst voor de functie gastdame/gastheer. Bij deze functie zal u fungeren als gastdame/gastheer van de wijkbus. Samen met de chauffeur vormt u het gezicht van Uw Wijkbus. U stelt passagiers op hun gemak en helpt hen met vragen en praktische zaken. Daarnaast bewaakt u ook de planning van de wijkbus.

Bent u geïnteresseerd? Bezoek dan de vacaturebank van venlovrijwilligt.nl en meld u aan.

Ruud Plum van Stichting Uw Wijkbus is blij met de website venlovrijwilligt.nl. Een vacature invullen werkt snel en makkelijk. 

Copyright © 2020 Platform Vrijwilligers Organisatie Venlo